Construcció Rural, Masia

Torre a l’Horta de Lleida – AL066
Venda
Novetat

Referència: AL066

Tipus de operació: Venda

Comarca: Segrià

Ubicació: Lleida

Superfície total: +/- 0.75Ha

Superfície construïda: 400m²

Preu:

120.000€
Aigua: Xarxa pública
Llum: Xarxa pública
Construcció: Casa de 150 m2 en 2 plantes i diversos coberts i magatzems totalitzant 400 m2.

🏡 Descobreix una oportunitat única a l’Horta de Lleida! Presentem una finca rústica amb un habitatge de 150 m2 en dues plantes, acompanyat de diversos magatzems i coberts. Aquesta propietat ofereix un espai ideal per a viure i desenvolupar activitats agrícoles.

🌿 Amb una ubicació privilegiada a l’Horta de Lleida, aquesta finca proporciona un entorn tranquil i rural perfecte per a gaudir de la vida a la natura. Amb una àmplia superfície de terreny, tens l’oportunitat d’explorar les possibilitats agrícoles i de cultiu que ofereix la regió.

🔨 Tot i que els edificis necessiten algunes reformes, és important destacar que tots ells estan totalment legals, garantint una base segura per a qualsevol projecte de renovació. Aquesta característica ofereix una gran flexibilitat per adaptar la propietat segons les teves necessitats i preferències.

💰 Amb un preu de venda de 120.000 euros, aquesta finca rústica és una inversió accessible per a aquells que busquen un espai per a viure i treballar al camp. No deixis passar aquesta oportunitat única de fer realitat el teu somni de tenir una propietat a l’Horta de Lleida!

🌟 Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i organitzar una visita a aquesta encantadora finca rústica. Estem aquí per ajudar-te a convertir aquesta propietat en la teva propera llar o projecte agrícola! 🌾

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp