Construcció Rural, Magatzem

4.000 m2 Naus Ramaders – Fonts (Cinca Mitjà) – AL065
Venda
Novetat

Referència: AL065

Tipus de operació: Venda

Comarca: Cinca Medio

Ubicació: Fonts

Superfície total: +/- 3Ha

Superfície construïda: 4.000m²

Preu:

60.000€
Construcció: Conjunt de naus ramaderes, amb un total de més de 4.000 m2, ara en desús, que ofereixen diverses possibilitats.

Oportunitat Única: Naus Ramaderes en Desús amb Gran Potencial

Descripció de la Propietat:

    • Aquesta propietat ofereix un total de 4.000 m2 de naus ramaderes, que actualment es troben fora d’ús i són aptes per a diverses adaptacions i usos.

    • Les naus, amb una superfície considerable, presenten una estructura sòlida i poden ser aprofitades per a projectes industrials, agrícoles o de magatzematge.

Terreny amb Entorn Natural:

    • La propietat està situada en una finca de 3 hectàrees de garriga, proporcionant un entorn natural tranquil i amb grans oportunitats per a diverses activitats a l’aire lliure.

    • Amb terreny suficient per a l’expansió o el desenvolupament de noves infraestructures, aquesta propietat ofereix flexibilitat i potencial de creixement.

Preu Imbatible:

    • Amb un preu de venda de 60.000 euros, aquesta propietat representa una oportunitat accessible per a inversors o empreses que busquen espai i potencial de desenvolupament a un cost raonable.

Resum: Aquesta propietat ofereix una oportunitat única per a aquells que busquen un espai adaptable i amb gran potencial a un preu assequible. Ja sigui per a activitats agrícoles, industrials o de magatzematge, les naus ramaderes en desús i el terreny adjunt proporcionen una base sòlida per a la materialització de diversos projectes. Contacteu-nos avui mateix per obtenir més informació o per organitzar una visita a aquesta propietat excepcional.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp