Serveis

Com a propietaris o empresaris del sector agroramader, us trobeu sovint amb moments en que cal prendre decisions empresarials importants.  Per això, des d’Agroinversions Minguet, us oferim els nostres serveis en cas que us trobeu en una de les situacions següents:

 • Voleu créixer comprant altres empreses o explotacions complementàries.
 • Voleu vendre la vostra empresa agro-ramadera per falta de successió o bé per la pressió d’un entorn cada cop més competitiu.
 • Voleu optar per una fusió  o incorporació d’un nou soci com a estratègia de creixement o diversificació empresarial.

Vols comprar o invertir al sector agroalimentari?

El sector agroalimentari és atractiu no només per als professionals del sector sinó també per a inversors externs. Si vols invertir en el sector agrari o agroalimentari tens diverses opcions, però, si necessites assessorament professional, et recomanem que confiis amb algú que sigui un bon coneixedor del sector i del mercat i que sigui conegut i reconegut. 

 

Si confies en nosaltres, buscarem per a tu aquelles oportunitats de negoci que s’adaptin a les teves necessitats.

 • Comptem amb la més àmplia base de contactes en el món agrari de les Catalunya.
 • Desplegem les millors eines de màrqueting que hi ha avui al mercat.
 • Fem la selecció de les millors opcions.
 • Negociem amb habilitat per oferir-te els millors preus.
 • Preparem la Carta d’Intencions.
 • Gestionem la Due Diligence (auditoria de compra).
 • Fem l’anàlisi de rendibilitat de la inversió.

 

No només tenim les propietats que apareixen a la web. Disposem d’una gran varietat de propietats on triar i, si no tenim en cartera allò que necessites, t’ho buscarem. Et recomanem que ens truquis i que mantinguem una xerrada personal per veure les característiques de la propietat que desitges comprar, usos, dimensions, emplaçaments, inversió a realitzar.

 

Agroinversions Minguet partirà sempre de les teves necessitats i dels teus desitjos, confeccionant un pla personalitzat per obtenir la màxima satisfacció en la teva compra.

Vols vendre la teva Finca Rústica o el teu Agronegoci?

Trobar el comprador més adequat no acostuma a ser cosa fàcil. És una tasca que suposa una gran dedicació de temps i més d’un maldecap. Aquí és on pren valor la figura d’un assessor professional. Per això, si confies en nosaltres:

 

 • Fem la valoració professional de la propietat que vols vendre i t’ajudem a establir el preu adequat.
 • Elaborem el pla de màrqueting més adequat a cada ocasió.
 • Redactem els documents necessaris: fitxa cega, quadern de venda, acord de confidencialitat, contracte d’arres…
 • Fem la selecció dels potencials compradors interessats.
 • Mostrem la propietat i negociem amb els potencials compradors.
 • T’acompanyem en tot moment, fins a la signatura de l’escriptura pública.

 

El camí per vendre la teva propietat pot ser llarg, i l’haurem de caminar junts. Necessites algú amb qui confiar, que t’orienti, que treballi conjuntament amb tu i amb un mateix objectiu: fer la venda en les millors condicions possibles.

Fusions i adquisicions

La fusió amb una altra empresa agroalimentària, complementària en mercat i/o producte, és una alternativa que pot resultar adequada per assolir una dimensió més gran i per resultar més competitiu, gràcies a les sinergies d’ingressos i/o costos.

 

En diverses situacions, com a estrategia de diversificació, pot resultar convenient la incorporació d’un soci minoritari que ja tingui una explotació amb una orientació productiva diferent o en un altre mercat.

 

En ocasions pot ser interessant la incorporació d’un soci financer que aporti liquiditat via ampliació de capital, amb la qual cosa resulta possible abordar aquelles inversions que es requereixen: ampliació de l’explotació, adquisició de nova maquinària, expansió comercial, entre d’altres.

 

La venda d’una empresa agro-ramadera pot ser la millor manera de concloure un cicle al capdavant d’una empresa, ja que permet transformar en líquid el patrimoni empresarial i garantir la continuïtat de l’activitat i dels llocs de treball.

 

Per a qualsevol d’aquests tipus de transaccions, a Agroinversions Minguet trobaràs algú amb qui confiar, que t’orienti i que treballi conjuntament amb tu amb l’objectiu de trobar l’opció més adequada.

Masos, masies i finques d’esbarjo

Quan parlem de masos ens referim a finques agrícoles, amb tots els seus components. Les masies i cases de pagès són els habitatges que acostumen a estar integrats i són elements moltes vegades indestriables de l’explotació agrícola o ramadera. També són l’objectiu d’aquelles famílies que volen viure en un entorn més tranquil i prop de la natura.

 

Quan és factible separar la masia de la resta de la propietat, o bé n’és l’element més important, és quan podem parlar de compravenda de masies o cases de pagès. Acostumen a ser propietats molt singulars, amb un important valor patrimonial, i també interssants per a crear-hi nous negocis, cases rurals, restaurants…

 

Som experts també en gestionar la compravenda d’aquest tipus de propietats i també de finques rústiques de poca extensió amb una torre o petit habitatge, ideals per descansar i gaudir els caps de setmana o les vacances.