Qui som?

Agroinversions Minguet som una empresa familiar que oferim als nostres clients un servei expert i experimentat en les operacions de compravenda de finques agrícoles, explotacions ramaderes i empreses del sector agroalimentari. Com a productors i com a assessors, portem més de 40 anys d’experiència al sector agroalimentari i, per això, coneixem perfectament les característiques d’una finca agrícola i d’una explotació ramadera, i disposem de la més àmplia xarxa de contactes al sector. Aquesta experiència i ampli coneixement del medi rural, i la professionalitat i tracte exclusiu, marquen la diferència dels nostres serveis respecte als de la competència.

El nostre enfocament se centra en comprendre les vostres necessitats i expectatives per oferir-vos solucions personalitzades que compleixin amb les vostres exigències específiques. Ja sigui que esteu buscant adquirir una finca agrícola per iniciar un nou projecte, expandir la vostra explotació ramadera, o posar a la venda la vostra propietat actual, som aquí per guiar-vos en cada pas del procés.

Els nostres serveis inclouen:

  1. Assessorament Expert: Avaluarem les vostres necessitats i preferències per proporcionar-vos assessorament expert i ajudar-vos a identificar les millors oportunitats de compra o venda.
  2. Negociació Hàbil: Utilitzant habilitats de negociació sofisticades, treballarem en el vostre nom per obtenir els millors termes i condicions possibles per a la transacció.
  3. Gestió Integral: Coordinarem tots els aspectes de la transacció, des de la preparació de la documentació fins a la tancament de la venda, per garantir un procés eficient i sense problemes.
  4. Suport Continu: Som aquí per respondre a totes les vostres preguntes i preocupacions en tot moment, fins i tot després del tancament de la transacció.

Amb Agroinversions Minguet, podeu confiar en la nostra dedicació i experiència per guiar-vos cap a l’èxit en el mercat agrícola i ramader. Estem encantats de col·laborar amb vosaltres i ajudar-vos a assolir els vostres objectius de propietat rural.

A més, ens comprometem a mantenir una comunicació transparent i fiable en tot moment i a proporcionar-vos un servei personalitzat assegurant que les vostres necessitats estiguin satisfetes en cada etapa del procés.

Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per programar una reunió personal, on podrem discutir més detalls sobre com podem ajudar-vos en les vostres necessitats específiques.