Aviram, Explotació Ramadera, Fruits Secs, Masia

90.000 Gallines – Riudoms – Ref: RA124
Venda

Referència: RA124

Tipus de operació: Venda

Comarca: Baix Camp

Ubicació: Riudoms

Superfície total: +/- 5.9Ha

Superfície construïda: 5347m²

Preu:

1.500.000€
Aigua: Pous i bassa propis
Llum: Xarxa pública
Cultiu actual: Ametllers i avellaners
Construcció: Dues naus per allotjament d'animals i una tercera en construcció Casa de camp (200 m2) Dos pous d'aigua Bassa d'aigua feta d'obra
Motiu de venda: Jubilació
Observacions: Camí asfaltat fins a la finca. Possibilitat de segregar la casa de camp i part de la finca agrícola.

Descobreix aquesta oportunitat excepcional a Riudoms:

  • Una explotació ramadera per a 90.000 gallines de recria, amb autorització fins a 134.000 gallines. Aquesta explotació ramadera està dissenyada per a l’èxit amb instal·lacions modernes que prioritzen el benestar del bestiar i la producció eficient.
  • L’explotació està rodejada de 5,9 hectàries de terres de regadiu amb plantació d’ametllers i avellaners ja en producció, que proporcionen ingressos addicionals constants i presenten un entorn ric i variat per a diverses oportunitats agrícoles.
  • La magnífica casa de camp que acompanya la propietat afegeix un toc autèntic i pot servir com a centre de gestió, habitatge principal o fins i tot com a espai per a esdeveniments agrícoles.

Tot això està disponible per 1.5M euros. Instal·lacions modernes, rendiment ramader i agrícola, i una ubicació estratègica fan d’aquesta propietat una inversió completa. Per a més informació o visita, contacta amb nosaltres.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp