Aviram, Explotació Ramadera

43.000 Gallines Reproductores – Baix Camp – RA136
Venda
Novetat

Referència: RA136

Tipus de operació: Venda

Comarca: Baix Camp

Ubicació: Riudoms

Superfície total: +/- 8Ha

Superfície contruida: 8000m²

Preu:

2.300.000€
Aigua: Pous propis
Llum: Xarxa pública
Cultiu actual: Oliveres
Construcció: 5 naus d'allotjament dels animals + magatzems i vivenda.
Capacitat productiva: 43.000 gallines i 4.500 galls
Volum de negoci: 400.000 euros
Motiu de venda: Jubilació

Oportunitat Excepcional: Explotació Ramadera de 43.000 Gallines Reproductores en venda al Baix Camp per 2.300.000 Euros

Benvingut a aquesta oportunitat excepcional en el mercat d’explotacions ramaderes al Baix Camp. Presentem una explotació ramadera amb capacitat per a 43.000 gallines reproductores, ubicada en una finca de 8 hectàrees de cultiu. Aquesta propietat destaca per la seva alta automatització i tecnificació, amb cinc naus per a l’allotjament dels animals, magatzem i habitatge. Amb un preu de venda de 2.300.000 euros, aquesta és una oportunitat única per a inversors seriosos interessats en el sector ramader.

Característiques Destacades:

 1. Capacitat per a 43.000 Gallines Reproductores:
  • Amb una capacitat significativa, aquesta explotació ramadera ofereix una base sòlida per a la producció avícola a gran escala.
 2. Finca de 8 Hectàrees de Cultiu:
  • La propietat inclou una extensió de 8 hectàrees de cultiu, oferint diverses oportunitats per a pràctiques agrícoles complementàries.
 3. Infraestructura Completa:
  • Amb cinc naus per a l’allotjament dels animals, magatzem i habitatge, la propietat disposa d’una infraestructura completa per a la gestió eficient de l’explotació.
 4. Automatització i Tecnificació Avançades:
  • L’explotació està altament automatitzada i tecnificada, amb solucions avançades per a l’alimentació, el control ambiental i la monitorització del bestiar.
 5. Ubicació Estratègica al Baix Camp:
  • Situada al Baix Camp, la propietat gaudeix d’una ubicació estratègica amb accés convenient a les principals vies de transport i serveis locals.

Oportunitat d’Inversió Ramadera amb Rendibilitat Assegurada:

 1. Rendibilitat Immediata i Potencial de Creixement:
  • Amb la seva capacitat i tecnologia avançada, aquesta explotació ofereix una rendibilitat immediata i un potencial de creixement continu.
 2. Inclou Habitatge:
  • L’explotació inclou un habitatge, proporcionant comoditat als propietaris i facilitant la gestió diària de l’operació.
 3. Assessorament Professional Disponible:
  • Estem aquí per oferir assessorament professional i facilitar la transacció, garantint una experiència d’inversió reeixida.

Per a més informació o per concertar una visita, posa’t en contacte amb nosaltres. Aquesta explotació ramadera ofereix una oportunitat excepcional per a qui busca una inversió amb impacte en el sector ramader.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp