Conills, Explotació Ramadera

1.300 Conilles – Explotació polivalent – Garrigues – Ref: RA102
Venda
Rebaixat

Referència: RA102

Tipus de operació: Venda

Comarca: Garrigues

Superfície total: +/- 3.5Ha

Superfície construïda: 3200m²

Preu:

360.000€
300.000€
Construcció: 4 naus per allotjament animals (3 naus tipus túnel i 1 nau d'obra) amb un total de 3.200 m2. Magatzem de 200 m2. Femer. Tanca perimetral.
Capacitat productiva: 1.300 Conilles + 12.000 Engreix
Observacions: Aigua, llum i gas amb tanc. Dipòsits d’aigua i sistema automàtic de cloració i tractament. Control ambiental a totes les naus, calefacció/ventilació. Sitges per diferents tipus de pinso a totes les naus. Control d’accés sanitari per vehicles i persones. Equipada amb última tecnologia per conills. Adaptable per avicultura o altres usos.

Oportunitat de compra: una explotació cunícola totalment reformada fa només 10 anys a Les Garrigues. Amb una capacitat per a 1.300 conilles, aquesta propietat és una inversió ideal per a aquells interessats en el sector cunícola.

La finca ocupa una superfície de 3,5 hectàrees i està equipada amb diverses construccions per al benestar dels animals i la gestió eficient de l’explotació. Aquestes inclouen quatre naus per allotjament d’animals, que sumen un total de 3.200 m2, a més d’un magatzem de 200 m2 i altres instal·lacions com una femer i una tanca perimetral.

Els punts destacats d’aquesta propietat inclouen els serveis bàsics d’aigua, llum i gas amb tanc, així com dipòsits d’aigua i un sistema automàtic de cloració i tractament. A més, les naus estan equipades amb control ambiental, calefacció/ventilació i sistemes per a diferents tipus de pinso. També disposa de control d’accés sanitari per a vehicles i persones, garantint la seguretat i la salut dels animals.

Amb la seva tecnologia de punta i la seva adaptabilitat per a altres usos com l’avicultura, aquesta explotació cunícola ofereix una gran versatilitat i potencial per a futurs propietaris. No deixis passar aquesta oportunitat única per aconseguir una propietat agrícola moderna i funcionant al cor de Les Garrigues. Contacta’ns avui mateix per a més informació i per organitzar una visita a la propietat.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp