Cítrics, Finca Agrícola, Magatzem, Masia

19 Ha – Cítrics – Masia – Montsià – Ref: AG088
Venda

Referència: AG088

Tipus de operació: Venda

Comarca: Montsià

Ubicació: Al terme municipal de la Galera, a només 1,5 km de la carretera d'Ulldecona a Tortosa, amb fàcil accés per camí asfaltat.

Superfície total: +/- 19Ha

Superfície construïda: 515m²

Preu:

515.002€
Llum: La llum és de xarxa

Gran explotació agrícola en venda al Montsià, 

La finca de  més de 19 hectàrees (87 jornals de la zona) està totalment plantada de cítrics i magraners, amb reg per goteig repartit en sis sectors, amb tot el sistema automatitzat.

La masia, de 515 m2, està reformada i amb grans possibilitats. L’edifici és pròpiament una construcció tradicional de pedra. El cos principal, amb 120 m2 per planta, disposa de planta baixa, planta pis i golfes. Actualment, està habilitada per viure a la planta baixa, on trobem saló menjador, cuina, zona de dormitori i bany. La planta primera actualment està diàfana igual que les golfes. Això si, amb tota l’estructura repassada i pintada, en excel·lent estat. Només falta distribuir aquestes plantes al gust.

Annex a la masia hi ha un magatzem a planta baixa, també amb parets de pedra, on actualment es guarda el tractor i la maquinària de la finca. Disposa de bassa convertible a piscina i un pou propi on encara es conserva un motor antic de principis del segle XX. La llum és de xarxa.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp