Conills, Explotació Ramadera

500 Conilles · Exploació polivalent – Noguera -RA094
Venda
Rebaixat

Referència: RA094

Tipus de operació: Venda

Comarca: Noguera

Superfície total: +/- 1.2Ha

Superfície construïda: 800m²

Preu:

140.000€
120.000€
Aigua: Aigua de reg amb embassament propi.
Llum: xarxa pública
Construcció: Dues naus de 400 m2 cadascuna + magatzem + caseta serveis.
Capacitat productiva: La granja té una capacitat oficial per a 396 mares + 96 de reposició + 3.000 conills de cria + 2.700 conills d'engreix, alimentació automàtica.
Motiu de venda: per jubilació del propietari.
Observacions: Control ambiental a les naus, calefacció – ventilació. Instal·lació adaptable per a gallines ecològiques o pollastres ecològics.

Oportunitat única: venda de dues naus polivalents, actualment utilitzades com a granja de 500 conilles en cicle tancat en funcionament. Aquesta propietat ofereix una plataforma perfecta per a diversos usos comercials o agrícoles i es troba situada a la comarca de la Noguera.

Amb una superfície de finca d’aproximadament 1,2 hectàrees, aquesta propietat ofereix un espai generós per a l’expansió o el desenvolupament de projectes agrícoles o empresarials. Les dues naus principals, cadascuna amb una superfície de 400 m2, ofereixen amplitud i flexibilitat per a diverses activitats. A més, hi ha un magatzem i una caseta de serveis que complementen les instal·lacions.

La propietat està totalment equipada amb serveis essencials com aigua, llum i control ambiental, així com calefacció i ventilació per garantir les condicions òptimes per al benestar dels animals o el desenvolupament de l’activitat comercial.

Ja sigui que estiguis buscant una granja en funcionament per a la teva nova empresa agrícola o un espai versàtil per a altres usos comercials, aquesta propietat ofereix una excel·lent combinació d’ubicació, instal·lacions i potencial de creixement. No deixis passar aquesta oportunitat. Contacta’ns avui mateix per a més informació i per organitzar una visita a la propietat.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp