Agroindústria, Central hortofructícola, Fruita dolça

Lloguer – Central Hortofructícola i terres – Lleida – Ref: AL047
Arrendament

Referència: AL047

Tipus de operació: Arrendament

Comarca: Segrià

Ubicació: Lleida

Superfície total: +/- 30Ha

Superfície construïda: 2000m²

Preu:

12.500€
Aigua: Regadiu
Cultiu actual: Fruiters, 30 Ha.
Capacitat productiva: 725.000 kg
Volum de negoci: 700.000€
Observacions: Durada: El contracte d'arrendament tindrà una durada de 12 anys, dels quals 7 són de compliment obligat. Preu: El preu del lloguer per la central, la maquinària, les terres i l'activitat és de 12.500 € mensuals.

Oportunitat d’Arrendament d’Empresa de Producció i Comercialització de Fruita Ecològica

Una empresa líder en la producció i comercialització de fruita ecològica ofereix una oportunitat única d’arrendament. Aquesta empresa cedeix tot l’equipament i els espais necessaris per al desenvolupament de l’activitat, proporcionant una plataforma perfecta per a empresaris amb visió de futur.

Característiques Destacades:

  1. Central Hortofructícola Moderna: Construïda el 1995, aquesta central té una superfície coberta de 2.000m2, equipada amb tecnologia de punta per a la producció eficient de fruita ecològica.
  2. Maquinària Avançada: Inclou 2 classificadores i la maquinària complementària necessària per al processament i envasament del producte. A més, disposa de càmeres frigorífiques amb capacitat per emmagatzemar prop de 1.000 tones de fruita, garantint la seva frescor i qualitat.
  3. Plantacions Fructíferes: Amb un total d’aproximadament 30 hectàrees de fruiters en plena producció, aquesta propietat ofereix una font constant de matèria primera de qualitat.
  4. Marques Registrades: L’operació inclou una marca pròpia registrada, així com una marca blanca per a supermercats ecològics, oferint una plataforma consolidada per a la comercialització dels productes.
  5. Ubicació Estratègica: Situada al cor de la zona fruitera de Lleida, aquesta propietat gaudeix d’una ubicació immillorable, facilitant el transport i la distribució dels productes a mercats nacionals i internacionals.
  6. Equipament Modern: Recentment adquirit, l’equipament per a la elaboració de sucs ecològics compleix amb els més alts estàndards de qualitat i eficiència, ampliant les opcions de negoci.

Aquesta oportunitat d’arrendament ofereix una base sòlida per a empresaris que desitgin ingressar al sector de la producció de fruita ecològica o expandir els seus negocis existents. Amb una infraestructura completa i una reputació establerta, aquesta propietat representa una inversió prometedora en el futur del sector agrícola ecològic. Poseu-vos en contacte avui mateix per obtenir més informació i no deixeu escapar aquesta oportunitat única.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp