Agroindústria, Altres Agronegocis, Finca d’esbarjo

Centre Caní en Venda – Lleida – AL053
Venda

Referència: AL053

Tipus de operació: Venda

Comarca: Segrià

Ubicació: Lleida

Superfície total: +/- 2.20Ha

Superfície construïda: 700m²

Preu:

800.000€
Aigua: Xarxa pública
Llum: Xarxa pública
Motiu de venda: Jubilació
Observacions: En ple funcionament. Ingressos elevats i constants. Fons de comerç. Venda per jubilació. Possibilitats reals de creixement amb la implementació de nous serveis.

Aquesta propietat única ofereix una oportunitat incomparable en el cor de la natura. Amb una extensa finca de regadiu de 2,20 hectàrees, aquesta propietat és un santuari per als amants dels animals i els negocis relacionats amb ells. Destacant al centre de la propietat, una Residència Canina de primera categoria amb més de 400 m2 de superfície coberta, pensada per a oferir el màxim confort i seguretat als nostres amics peluts. Amb un parc privat de 1.500 m2 i una piscina dedicada exclusivament per al gaudi dels gossos, aquesta instal·lació és un paradís per a les mascotes.

A més de la residència canina, aquesta propietat també ofereix infinites possibilitats per als inversors amb visió de futur. Amb tots els permisos i un nucli zoològic autoritzat, és l’escenari perfecte per a la creació d’una hípica de prestigi o d’un hospital veterinari de referència a la zona. La finca també inclou un edifici de vivenda, oficines i serveis que sumen més de 300 m2 de construcció.

Aquesta no és només una propietat, sinó un estil de vida. Per complementar aquesta oportunitat única, la propietat disposa d’un club social i esportiu, oferint espais per a la comunitat i l’entreteniment.

El preu de venda d’aquesta propietat exclusiva és de 800.000 euros, una inversió que promet retornar valor tant en termes econòmics com emocionals. Si estàs buscant una propietat amb potencial infinit i un espai per a connectar amb la natura i els animals, aquest és el teu lloc.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp