Casa de poble, Construcció Rural, Magatzem

Magatzem i Casa de Poble – Barbens (Pla d’Urgell) – Ref: AL101
Venda

Referència: AL101

Tipus de operació: Venda

Ubicació: Barbens

Superfície total: +/- 1Ha

Superfície construïda: 470m²

Preu:

80.000€
Aigua: Xarxa pública
Llum: Xarxa pública
Motiu de venda: Trasllat de residència
Observacions: Tot i estar dins el nucli urbà de la població, és una casa aillada i molt assoleiada, amb tots els serveis, llum, aigua i clavegueram. Accés per 2 carrers.

Oportunitat Única a Barbens, Pla d’Urgell

Benvinguts a aquesta exclusiva finca urbana en venda a Barbens, a la comarca del Pla d’Urgell. Aquesta propietat de 660 m2 destaca per la seva ubicació privilegiada amb entrada per 2 carrers, facilitant l’accés i la versatilitat d’ús.

  • Amb un magatzem de 240 m2 que inclou una gran portalada per a l’accés de grans vehicles, aquesta propietat ofereix una gran capacitat de emmagatzematge i possibilitats per a diverses activitats comercials.
  • L’habitatge de dues plantes amb 2 pisos amb un total de 230 m2, ofereix un espai habitable amb potencial, tot i que necessita algunes reformes per aconseguir el seu màxim esplendor.
  • Destacant el gran pati interior de 250 m2, aquest espai ajardinat ofereix un entorn tranquil i versàtil per a activitats a l’aire lliure o com a zona de relaxació.
  • Tot això per un preu atractiu de 80.000 euros, que fa d’aquesta propietat una oportunitat única per a inversors o aquells que busquen un espai amb potencial a desenvolupar.No deixis passar aquesta oportunitat d’adquirir una finca urbana amb tant a oferir a Barbens.

Contacta amb nosaltres avui mateix per a més detalls i començar a treballar en aquest emocionant projecte immobiliari a Barbens, Pla d’Urgell.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp