Casa de poble, Construcció Rural, Magatzem

Casa amb Magatzems i Terreny – Térmens (Noguera) – AL063
Venda
Novetat

Referència: AL063

Tipus de operació: Venda

Comarca: Noguera

Superfície total: +/- 0.15Ha

Superfície contruida: 918m²

Preu:

375.000€
Aigua: Xarxa pública
Llum: Xarxa pública
Construcció: Casa de poble de 550 m2 amb 3 plantes, planta baixa magatzem, primera planta pis i gran terrassa i segona planta esgolfa. A part hi ha un gran magatzem de 350 m2.

Propietat Rural amb Ample Espai i Potencial Agrícola

Ubicada en un entorn rural idíl·lic, aquesta propietat ofereix una oportunitat única per a aquells que busquen una vida tranquila al camp combinada amb la possibilitat d’activitats agrícoles. A continuació, es detallen les seves característiques clau:

  • Casa de Pagès Espaiosa: La casa de pagès, amb una àrea total de 550 m2 distribuïts en tres plantes, ofereix un ampli espai habitable. Amb un disseny tradicional i característic, aquesta propietat captura l’encant rústic i l’autenticitat de la vida rural.
  • Pati Tancat: La propietat compta amb un pati tancat de 250 m2, ideal per a activitats a l’aire lliure, reunions familiars i gaudir de la natura en un entorn privat i segur.
  • Magatzem Agrícola: A més de la casa de pagès, la propietat inclou un magatzem agrícola de 350 m2, perfecte per emmagatzemar equips, eines i altres materials agrícoles essencials.
  • Terreny per a Hort: Amb un terreny dedicat de 600 m2, aquesta propietat ofereix l’oportunitat d’establir i cultivar un hort propi, proporcionant una font de productes frescos i orgànics directament des del camp a la taula.

Amb un preu de venda de 375.000 euros, aquesta propietat representa una inversió atractiva per a aquells interessats en una vida rural autèntica i amb un gran potencial agrícola. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp