Cultius extensius, Finca Agrícola

35 Ha – Finca en venda – Urgell – AG087
Venda
Novetat

Referència: AG087

Tipus de operació: Venda

Comarca: Urgell

Superfície total: +/- 35Ha

Preu:

551.250€
Aigua: Canal d'Urgell
Cultiu actual: Extensius

Oportunitat en l’Agricultura: Finca Amb Regadiu i Secà a l’Urgell

Descripció de la Propietat:

  • La finca agrícola oferida té una superfície total de 35 hectàrees, incloent 14 hectàrees de terres de regadiu i 21 hectàrees de terres de secà, proporcionant una combinació ideal per a diverses activitats agrícoles.

Ubicació Estratègica a l’Urgell:

  • Situada a la comarca de l’Urgell, aquesta propietat gaudeix d’una ubicació estratègica en una àrea coneguda per les seves condicions favorables per a l’agricultura i el cultiu de diversos productes.

Versatilitat Agrícola:

  • Les terres de regadiu ofereixen la possibilitat de cultivar cultius d’alta demanda amb un rendiment òptim, mentre que les terres de secà proporcionen una oportunitat per a la diversificació dels cultius o la ramaderia.

Preu Competitiu:

  • Amb un preu de venda de 551.250 euros, aquesta finca agrícola representa una oportunitat accessible per a inversors o empreses agrícoles que busquin expandir les seves operacions en un entorn agrícola favorable.

Resum: Aquesta finca agrícola en venda ofereix una combinació equilibrada de terres de regadiu i secà a l’Urgell, amb una ubicació estratègica i un preu competitiu. És una oportunitat perfecta per a aquells que busquen establir-se o ampliar les seves operacions agrícoles en una de les regions agrícoles més productives de Catalunya.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp