Aviram, Explotació Ramadera

78.000 pollastres · Granja en Venda – Segrià – Ref: RA098
Venda
Rebaixat

Referència: RA098

Tipus de operació: Venda

Comarca: Segrià

Ubicació: ben comunicada.

Superfície total: +/- 1.5Ha

Superfície construïda: 4.500m²

Preu:

800.000€
630.000€
Aigua: xarxa pública.
Llum: xarxa pública.
Capacitat productiva: 78.000 pollastres d'engreix. 

Oportunitat Excepcional: Explotació Ramadera Automatitzada per a 78.000 Pollastres d’Engreix al Segrià

Com a experts intermediaris en la compravenda de finques agrícoles i explotacions ramaderes, et presentem una oportunitat única a la comarca del Segrià. Aquesta explotació ramadera, altament automatitzada i tecnificada, compta amb una capacitat impressionant de 78.000 pollastres d’engreix. Amb dues naus dedicades a l’allotjament dels animals, magatzem i equipaments de última generació, aquesta propietat representa l’apogeu de la modernització en la producció avícola.

Característiques Destacades:

 1. Capacitat per a 78.000 Pollastres:
  • Aquesta explotació ramadera destaca per la seva capacitat considerable, oferint una oportunitat significativa per a la producció avícola a gran escala.
 2. Instal·lacions Altament Tecnificades:
  • Les dues naus d’allotjament estan equipades amb tecnologia de punta per assegurar el benestar del bestiar i maximitzar l’eficiència operativa.
 3. Magatzem i Equipaments Moderns:
  • A més de les naus d’allotjament, la propietat inclou un magatzem ben equipat i les últimes tecnologies per a la gestió i el manteniment de l’explotació.
 4. Automatització Avançada:
  • La propietat està totalment automatitzada, des del control de l’entorn fins a l’alimentació i la recollida de dades, garantint una gestió eficient i precisa.
 5. Ubicació Estratègica al Segrià:
  • Situada a la comarca del Segrià, la propietat gaudeix d’una ubicació estratègica amb accés a les principals vies de transport, facilitant la logística i la distribució.

Oportunitat d’Inversió Ramadera:

 1. Rendibilitat i Potencial de Creixement:
  • Amb la seva alta capacitat i tecnologia avançada, aquesta explotació ofereix una oportunitat d’inversió amb rendibilitat immediata i potencial de creixement a llarg termini.
 2. Assessorament Professional Disponible:
  • Estem aquí per oferir assessorament professional i facilitar la transacció, assegurant una experiència d’inversió reeixida.

Per a més informació o per concertar una visita a aquesta explotació ramadera, posa’t en contacte amb nosaltres. Aquesta és una oportunitat única per a inversors seriosos interessats en la modernitat i l’eficiència en la producció avícola.

 

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp