Finca Agrícola, Magatzem, Masia, Oliveres

44 Ha – Finca i Masia en venda – Les Garrigues – Ref: AG072
Venda

Referència: AG072

Tipus de operació: Venda

Comarca: Garrigues

Ubicació: Vinaixa

Superfície total: +/- 44Ha

Superfície contruida: 400m²

Preu:

420.000€
Aigua: Pou propi. Possibilitat de regar del Segarra Garrigues en un futur proper.
Llum: Plaques solars i generador de gasoil
Cultiu actual: Oliveres
Construcció: Masia de pedra totalment restaurada. Consta de dues plantes, a la planta baixa hi ha la cuina, el menjador i un bany, i a la superior les habitacions i un segon bany. En estances externes hi trobem una bodega subterrània, dos grans magatzems i una segona vivenda.
Motiu de venda: Jubilació

Oportunitat a les Garrigues: Explotació agrícola de 44 Ha en venda a les Garrigues amb masia i magatzems

Descripció Finca: Finca d’un total de 44 Ha, de les quals 24 són de cultiu, la gran majoria plantades d’oliveres amb reg de suport de pou propi, i la resta de bosc i pastures. La finca es troba en la zona regable pel canal Segarra-Garrigues.

Descripció masia: Masia de pedra totalment restaurada. Consta de dues plantes, a la planta baixa hi ha la cuina, el menjador i un bany, i a la superior les habitacions i un segon bany. En estances externes hi trobem una bodega semisoterrada, dos grans magatzems i una segona vivenda.

Resum: Aquesta explotació agrícola de 44 hectàrees a les Garrigues és una oportunitat única per a inversors o empreses agrícoles que busquin expandir les seves operacions en una àrea amb gran potencial agrícola. Amb una masia tradicional, magatzems i un preu competitiu, aquesta propietat ofereix un paquet complet per a la seva explotació agrícola. Contacteu-nos avui mateix per obtenir més informació o per concertar una visita a la propietat.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp