Finca Agrícola, Oliveres

4,15 ha Regadiu – Oliveres – Garrigues – AG147
Venda
Novetat

Referència: AG147

Tipus de operació: Venda

Comarca: Garrigues

Superfície total: +/- 4.15Ha

Preu:

83.000€
Aigua: Canal Segarra Garrigues, dotació plena. Drets pagats.
Cultiu actual: Oliveres i cereal

Finca Agrícola de Regadiu en Venda a les Garrigues

Presentem una magnífica oportunitat d’adquirir una finca agrícola de regadiu a la comarca de les Garrigues, ideal per a aquells que busquen invertir en el sector agrícola amb un alt potencial de rendibilitat.

Característiques Principals:

    • Superfície de la Finca: 4,15 hectàrees de terreny fèrtil, finca plana i tota d’una peça, ben tallada, majorment plantada d’oliveres i amb una part de cereal.
    • Regadiu Eficient: La finca disposa disposa d’aigua a presió del Segarra Garrigues, assegurant una producció constant i de qualitat.

    • Localització Estratègica: Situada a les Garrigues, una comarca reconeguda per la seva qualitat agrícola i excel·lents condicions per al cultiu d’oliveres.

    • Terreny Fèrtil: El terreny de regadiu garanteix una elevada productivitat i permet diversificar els cultius en el futur, oferint flexibilitat i potencial de creixement.

Preu de Venda:

    • 83.000 euros

Oportunitat d’Inversió:

Aquesta finca agrícola és una excel·lent oportunitat per aquells que desitgen ampliar el seu patrimoni agrícola o iniciar-se en el sector amb una inversió segura i rendible. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i concertar una visita.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp