Casa de pagès, Explotació Ramadera, Magatzem, Porcí

2.000 porcs + 3 vivendes + Magatzems – Venda a Penelles (Noguera) – Ref: RA066

Referència: RA066

Comarca: Noguera

Ubicació: Plana de Lleida

Superfície total: +/- 0.41Ha

Superfície construïda: 4.500m²

Preu:

0€
Construcció: 3 vivendes, 3 naus amb capacitat per a 2.000 porcs d’engreix, 2 naus amb capacitat per a 30.000 pollastres d’engreix, 2 magatzems i garatge per maquinària. Taller i vestidors. Patis per a càrrega i descàrrega, dipòsits... Tota la maquinària.
Observacions: Molt bones comunicacions i en una zona ideal de serveis per a aquesta activitat. Hi ha la possibilitat d'afegir al lot una pati de 2.138 m2 i una finca de 12.004 m2, que són al costat. Les instal·lacions també poden ser aptes per a altres activitats. Preu: A convenir. Es poden donar facilitats de pagament, encara que, únicament s'atendran clients amb capacitat real de compra.

Complex agropecuari en venda a la Noguera. Conjunt d’instal·lacions actualmet dedicades a l’explotació ramadera, magatzems, activitats agrícoles i vivendes. En perfecte estat i ple funcionament, amb tot lo necessari i tots els permisos i al dia en el compliment de la normativa. Tots els subministraments necessaris: llum 220/380, telefonia, aigua potable, clavegueram

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp