Finca Agrícola, Fruita dolça

11 Ha Fruiters en Venda – Lleida – AG035
Venda
Novetat

Referència: AG035

Tipus de operació: Venda

Comarca: Segrià

Ubicació: Lleida

Superfície total: +/- 11Ha

Superfície construïda: 170m²

Preu:

440.000€
Aigua: Canal d'Urgell, enbassament propi i reg per goteig
Cultiu actual: Pera Conference, per Ercolini, nectarina Netix 31 i poma Granny Smith
Construcció: Magatzem de 150 m2, edifici de serveis i caseta de reg.
Motiu de venda: Jubilació

Descobreix una joia agrícola a Lleida: una finca de 11 hectàrees plantada amb arbres fruiters joves de varietats exclusives per al mercat. Aquesta propietat ofereix una combinació perfecta de productivitat i comoditat, amb un embassament propi i un sistema de reg per degoteig que garanteixen un subministrament d’aigua eficient i òptim per al creixement de les plantes.

A més, la finca compta amb un magatzem de nova construcció de 150 m2, ideal per emmagatzemar equips agrícoles o productes, així com una àrea de serveis per a la comoditat dels treballadors i la gestió diària de la finca.

Aquesta propietat és una oportunitat única per a aquells que busquen una inversió segura i amb un gran potencial de rendibilitat.Amb un preu de venda de només 440.000 euros, aquesta finca és una inversió accessible i atractiva per a aquells que desitgen entrar en el sector agrícola o expandir el seu negoci existent.

No deixis passar aquesta oportunitat d’adquirir una propietat amb tant potencial i tant a oferir. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per a més informació sobre aquesta propietat excepcional a Lleida.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp