Aviram, Cítrics, Explotació Ramadera

45.000 pollastres – 3 Ha – Baix Ebre – RA150
Venda
Novetat

Referència: RA150

Tipus de operació: Venda

Comarca: Baix Ebre

Superfície total: +/- 2.90Ha

Superfície construïda: 3.000m²

Preu:

500.000€
Aigua: Pou propi
Llum: Xarxa pública
Cultiu actual: 2 ha de tarongers en producció
Construcció: 3 naus per a l'allotjament dels animals, d'una sola planta, magatzem, zona de serveis i tanca perimetral.
Capacitat productiva: Actualment engreixen pollastres de creixement lent
Volum de negoci: 90.000 euros anuals
Motiu de venda: Jubilació i manca de continuïtat

Explotació Avícola en Venda al Baix Ebre

Es presenta una excepcional oportunitat d’inversió al Baix Ebre: una explotació avícola en plena producció amb capacitat per a 45.000 pollastres d’engreix. Aquesta finca, situada en una zona de regadiu de 2,90 hectàrees, està plantada amb tarongers, oferint un rendiment agrícola diversificat i d’alta qualitat.

Característiques Principals:

  • Capacitat de Producció: Aquesta explotació pot allotjar fins a 45.000 pollastres d’engreix, assegurant un flux constant de producció i ingressos.
  • Finca de 2,90 Ha: El terreny de regadiu està plantat amb tarongers, proporcionant una font addicional d’ingressos gràcies a la seva alta productivitat.
  • Ubicació Privilegiada: Situada a la comarca del Baix Ebre, la finca gaudeix d’una excel·lent accessibilitat i infraestructures, facilitant la logística i el transport.

Avantatges de la Propietat:

  • Producció en Ple Rendiment: L’explotació està en plena producció, oferint un retorn immediat de la inversió des del primer dia.
  • Terreny Fèrtil i Productiu: Els tarongers de la finca augmenten la rendibilitat de la propietat, assegurant ingressos addicionals a més de l’activitat avícola.
  • Infraestructura Eficient: Equipaments de regadiu moderns que garanteixen una gestió òptima dels recursos hídrics i la màxima eficiència en la producció.

Preu de Venda:

  • 500.000 euros

Oportunitat d’Inversió:

No deixis escapar aquesta magnífica oportunitat d’invertir en una explotació avícola de gran capacitat i amb un terreny agrícola d’alt rendiment. Aquesta propietat al Baix Ebre és ideal per aquells que busquen diversificar la seva inversió en el sector agrícola amb una garantia de rendibilitat i potencial de creixement.

Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i concertar una visita.

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres

Tots els camps són obligatoris *
Compartir a les xarxes
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp